31 август 2011 г.

част 4 - Как прекарвахме дните си

И З Г Р Е В И Т Е









З А Н И М А Н И Я Т А

Ранобудните сутрин дебнеха Изгревът -
кадрите по-горе си личи от кого са :)






Други просто се наслаждаваха на Утрото


Ето още един ранобуден папарак


Сутрешна гимнастика на лицевите мускули


Докато едни дебнат Изгрева, други си спинкат сладко


Ники научи Рене да играе табла



Но основният турнир беше между мен и Ники
Ники да знаеш, че вече много съм задобряла на тапа :) :) :)
.
 



А този екземпляр не излизаше по 3-4 часа от водата. Гонеше октоподи, търсеше миди, вечер ни пускаше кино - подводните кадри които през деня беше заснел под вода.


След няколко часа с шнорхел
няма начин да нямаш отпечатъци на лицето


Някои четяха книга

И после заспиваха сладко



Други се ПРАВЕХА за прикритие че четат,
а книгата се повдигаше при всяко издишване

 А за някои прикритие не е необходимо.
Сега даже се чудя в тази жега милата защо се е завила




Няма такава поза


Няма и такъв терор с тревичките


Малките деца си играят с големи топки


А големите деца си играят с малки топки :)


А Ники и съседа, наистина играят


Заниманията бяха най-различни,
но имаше и моменти на просто блуждаене

С О Ф Р А Т А

   В зависимост от поредния ден престой, софрата беше различна. Преди да тръгнем на пътешествието направих една голяма грешка, че не намерих място за газовия котлон, но това повече няма да се повтори. Храната в хладилните чанти беше предвидена за 3 дена и определено стигна за толкова. След вече поредното пътешествие имам все повече опит какво издържа и какво не и как да подреждам хладилните чанти. Тук мога да изкажа благодарности на Роси и Филип за това, че ме светнаха за начина на по - дълго охлаждане на хладилните чанти със шишета замразена вода. Ефекта е невероятен.

Предимството на къмпинг са консервите, имахме най-различни видове

Варените картофи издържат 3 дни в хладилните чанта,
но сиренето на 3-я ден почва да дава фира.

Наздраве с Ципуро

Рене се учи да яде люти чушки

Това е ефекта от лютите чушки

Лютата чушка се потушава с лютеница :)

Познай какво е това

Изобретението на Сашо - солети с топено сирене

А това какво е ?

Поредната кулинарна вкусотия на "Майстор Сашо" ...

... Циганска баница на къмпинг -
т.е. сухар полят със зехтин и шарена сол

Ето и една вечерна софра

   Можеше в менюто да има и два октопода уловени от Сашо + няколко огромни миди. Но нямаше как да ги приготвим, защото нямахме котлон :)



Няма коментари:

Публикуване на коментар